MENU

UNIKKE FOTOS TIL DINE VÆGGE

Hos Andersen & Jensen kan vi tilbyde dig og din virksomhed at skabe fotos, der matcher de ønsker du har til udsmykningen. Vi udformer ideen i samarbejde med dig, og tilpasser billederne, så de passer til dine vægge. Med fotografisk udsmykning viser du både dine kunder og ansatte virksomhedens vision, synliggør jeres produkter og services og skaber et udtryk, der understreger virksomhedens værdier og dna.

Vi tilbyder fotografisk udsmykning til firmaer, institutioner og private hjem. Se referencer på forsiden.

Fotografisk udsmykning

Sådan arbejder vi

Vi tager afsæt i et møde, hvor vi i fællesskab finder ind til hvilken historie vi skal fortælle, og hvordan den understøtter virksomheden bedst muligt. På baggrund af mødet skaber vi et visuelt oplæg, som vi præsenterer for jer. Efter jeres godkendelse, tager vi fotos, som kan være alt lige fra et større event med virksomhedens personale til nørderi på studiet. Vi billedbehandler og fremviser et udvalg for jer. Vi rådgiver i trykmetoder, indramning og ophængning, så dine fotos præsenterer sig bedst muligt på dine vægge.  

 

Hvem vi er 

Med en baggrund fra fotografi og grafisk design har vi udviklet Andersen & Jensen. Vi har hver vores virksomhed, og har nu slået os sammen i partnerskab i Andersen & Jensen.

Thomas Howalt Andersen
Udlært i 2005 fra Fotografskolen i København. Fotograferer primært forfattere, musikere, politikere, standup-komikere og skuespillere. Medlem af Good Boy! Creative, der skaber videoer til musikbranchen.

Besøg Thomas' site på thomas-a.com

Sune Gamst Jensen
Udlært grafisk designer i filmbranchen 2003. Fra 2004 til 2009 fastansat i DRs ungdomsredaktion. Selvstændig siden 2010 med speciale i UX og digital design.

Besøg Sunes site på sg2.dk

 

Kontakt os

Case: Slotsvænget

Til Slotsvænget har vi leveret 20 fotografier.

Læs mere her

Case: Cowi

“Cowi”

Til Cowis hovedsæde i lyngby har vi leveret to fotografier.

Læs mere her